Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Idegenszívű jóakaróink
  2011-12-11 19:01:05, vasárnap
 
  Idegenszívű jóakaróink


Számomra érthetetlen, hogy kevés számú megmentőink miért éppen azok közül kerülnek ki, akik a végünket is akarják egyben . Benjamin Friedmann egy befolyásos amerikai üzletember figyelmeztette Amerikát, s ezzel az egész világot arra, hogy egy láthatatlan világbirodalom épül, amelynek szálait pontosan azok mozgatják, kik súlyos bűneiket igyekeznek rákenni ellenfeleikre, sőt áldozatként tetszelegnek az általuk bitorolt médiabirodalom segítségével .

Mr Friedmann feltárta a Nagy Háború belső titkait . Arról is szólt, miként számolták fel az Osztrák-Magyar Monarchiát úgy, hogy Trianon után csonkán maradjunk . Mindennek megvan a maga jelentősége . Semmi sem történik véletlenül a nagypolitikában . A hatalmas véráldozatot követelő nagy háború is véget érhetett volna már 1916-ban, amikor a győzelemre álló németek békekötést kínáltak az angol-francia-orosz erőknek, méghozzá olyan feltételekkel, hogy szinte elfogadhatónak tűnt a szemükben . Felajánlották, hogy területgyarapodás nélkül térjenek haza, folytassák úgy, ahogyan előtte tették, felejtsék el, s hagyják félbe ezt a mészárlást .

Ekkor viszont egy tengerentúli bankárdelegáció érkezett Angliába, akik a háború folytatására buzdították az angolokat, mondván : meg is nyerhetik még azt . Ennek a pénzügyi világhatalomnak már ekkor olyan nagy ereje volt, hogy a háború továbbfolytatódott még több mint két évig . Milliók haltak meg emiatt . De ! Amerika végül is hadba szállt a Lusitania gőzhajó elsüllyesztése miatt, ami mellesleg lőszert és fegyvereket szállított titokban Angliának . Az amerikai média úgy hozta ezt az emberek figyelmébe, mint a legvéresebb provokációt német részről, sőt elhallgatták a többszöri figyelmeztetés tényét .

Ugyanekkor indult útnak több tízmillió dolláros terhével Amerikából egy hajó Oroszország felé, amelyen több mint 300 válogatott, oroszul beszélő emigráns foglalt helyet, akik később megszervezték az orosz forradalmat . Lenin és Trockíj ezalatt leplombált vagonokban zötykölődtek Szentpétervár felé, nyugat-európai bankárok millióival a zsebükben . Majd nagy csinnadrattával kihirdették az Auróra cirkáló lövései után a forradalom győzelmét . Bestiális kegyetlenséggel végeztek a cári család tizenkét tagjával, s ezzel győzedelmeskedett a proletárdiktatúra .

Érdekesek ezek a proletárok ! Bankárok millióival akarták felszabadítani a munkások és a parasztok tömegeit . 35 millió ember legyilkolása után majdnem sikerült nekik ! Érthetetlen, hogy a keresztény Amerika, Franciaország és Anglia miként tudott szövetséget kötni istentelen kommunistákkal, a tömeggyilkos sátáni hordával ? A második nagy háború végén olyan hatalomra tettek szert a névtelen pénzoligarchák, hogy egy teljesen új rendszert kezdtek építeni az Új Világ nevében . Bretton-Woods városaiban megkötöttek egy olyan szerződést, ami a globalizmus alapjait rakta le akkor . Napjainkban akar kiteljesedni, de sehogyan sem sikerül nekik .

Amerikában egy Nathaniel Kapner nevű orosz ortodox szerzetes vállalta fel úgymond Benjámin Friedmann munkájának a folytatását . Születési kapcsolatai révén olyan jelentős információk birtokába jutott, ami leleplezi ezt az épülő világbirodalmat . Fiatalon kikeresztelkedett, majd az emberiség szolgálatába állt ugyanúgy, ahogyan az elődje tette fél évszázaddal korábban .

Magyarországon is sziszifuszi küzdelmét vívja Vámos György az ECHOTV műsorai segítségével . Három különböző ember, akik feldobva zsidó ,,nemzetük" sajátosságait, lelkiismeretükre hallgatva figyelmeztetik a világot, mire készülnek azok, akik a világ dolgait ismeretlenül igazítják a háttérből . Bátor dolog ez mondhatom, bár eredményt ezidáig nem nagyon hozott, mert az emberek tudatát elbódítja ez a maffiaszerű médiabirodalom, amit ezek a láthatatlan hatalmasságok mozgatnak . A hatvanas évek vége felé megpróbálta egy amerikai elnök lerántani a leplet erről a társaságról, de rövidesen áldozatul esett ő maga is .

Még az USA elnökét is eltehetik láb alól ezek úgy, hogy még ma sem tudjuk kik voltak gyilkosainak a felbujtói . Persze, sokan sejtik, vagy sejteni vélik, sőt jól tudják, hogy kiknek a módszerei ezek a kivégzések, ami a pénzkibocsátáshoz kapcsolódik . Kennedy elnök halála előtt nem sokkal állami pénzt adott ki milliárdos nagyságrendben a Federal Reserve által garantált magánpénz helyébe . Halála után azonban az új elnök, LB Johnson első lépése az volt, hogy visszavonta ezeket a bankjegyeket . Jól láthatjuk miért volt ez olyan sürgős lépés a megbízóinak .

Vámos György a KIÚT programban megpróbálta fellibbenteni a leplet, ami eltakarja előlünk a rendszerváltásnak nevezett bohózat háttérfiguráit . Egyik sem könnyebb a másikánál a maga nemében . Brother Nathanael által angol nyelven üzemeltetett www.realzionistnews.com oldal írásai választ adnak mindenkinek arra, hogy az Új Világrendet építő kezek milyen messzire érnek .

Mindhármójukra jellemző, hogy zsidó családból származnak ! Mind a hárman szeretnék figyelmeztetni a megtévesztett tömegeket arra, hogy a vesztükbe rohannak, de látszólag semmit sem érnek el vele . A média működtetői nem beszélnek ezekről a dolgokról, így a nagyközönség számára láthatatlanul maradnak az ,,érinthetetlenek" .

Ennek a globális birodalomnak tagjai 95%-ban zsidó származásúak, sőt cionisták is egyben . Tehát ha az emberek általánosítanak, akkor csak magukra vethetnek ! Amerikában, Angliában, Franciaországban, Németországban és még sorolhatnám, kevesebb mint 1-2% zsidó él, de mégis ennek a közösségnek a kezébe koncentrálódott a nemzeti vagyon nagy része . Nem véletlen ez . Már évszázadokon keresztül építik birodalmukat . Atomizálják az emberiséget ! Egymásnak ugrasztanak nemzeteket, osztályokat, különféle vallások képviselőit, de a megosztott világ tehetetlen velük szemben . Még azt sem tudják sokan, hogy léteznek, sőt az áldozat szerepében tetszelegnek előttük .
Persze a zsidók 95%-ának semmi köze ehhez az összeesküvéshez, de mégis faji szempontból szolidaritást vállalnak velük . Nem mellékes, hogy előnyük származik belőle . Ezért nagyon fontos az a néhány fecske, akik megpróbálnak egy kis nyarat hozni nekünk a sötétség elűzésére, de kevesen vannak . Köszönet Drábik Jánosnak, Nógrády Györgynek, Szaniszló Ferencnek, Bogár Lászlónak, Lóránt Károlynak, Varga Istvánnak, Csath Magdolnának, Boros Imrének, a néhai Síklaki Istvánnak és a többieknek, akik megpróbáltak figyelmeztetni bennünket a közeledő veszélyre . Nem rajtuk áll, hogy mégsem akarjuk meghallani a szavaikat .
VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: lelkiismeretükre, franciaországban, világhatalomnak, világbirodalmat, összeesküvéshez, koncentrálódott, csinnadrattával, kegyetlenséggel, bankárdelegáció, realzionistnews, érinthetetlenek, nagypolitikában, általánosítanak, médiabirodalom, figyelmeztetés, elsüllyesztése, figyelmeztetni, elfogadhatónak, kommunistákkal, nagyságrendben, háttérfiguráit, mindhármójukra, figyelmeztetik, világbirodalom, felszabadítani, pénzoligarchák, németországban, magyarországon, figyelmeztette, szentpétervár, megszervezték, felajánlották, feltételekkel, franciaország, hatalmasságok, szolidaritást, befolyásos amerikai, egész világot, láthatatlan világbirodalom, általuk bitorolt, maga jelentősége, hatalmas véráldozatot, győzelemre álló, tengerentúli bankárdelegáció, háború folytatására, pénzügyi világhatalomnak, amerikai média, emberek figyelmébe, legvéresebb provokációt, többszöri figyelmeztetés, hajó Oroszország, orosz forradalmat, Benjamin Friedmann, Nagy Háború, Osztrák-Magyar Monarchiát, Nathaniel Kapner, Benjámin Friedmann, Vámos György, Federal Reserve, Brother Nathanael, Köszönet Drábik Jánosnak, Nógrády Györgynek, Szaniszló Ferencnek, Bogár Lászlónak, Lóránt Károlynak, Varga Istvánnak, Csath Magdolnának, Boros Imrének, Síklaki Istvánnak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Muratáj  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam Gizike bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Szép estét kedves látogatóimna...  A lelki élet nem arról szól, ....  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Gábor Dénes gondolata  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Jó éjszakát  Szép estét kedves látogatóimna...  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Szép estét kedves látogatóimna...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  A fenyő nem szép fa, (...)  A hét szűk esztendő  Alvó cica  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szent György nap  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Naplemente  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 25  A Gömb  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Becsüld meg azt amid van,...  Különös!  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Sokkal bölcsebb a természet,  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Alakot vált...  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Búzaszentelés  A boldogság ült a világvégén  Emlék  Az idő elsodorja létezésünk  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál... 
Bejegyzés Címkék
befolyásos amerikai, egész világot, láthatatlan világbirodalom, általuk bitorolt, maga jelentősége, hatalmas véráldozatot, győzelemre álló, tengerentúli bankárdelegáció, háború folytatására, pénzügyi világhatalomnak, amerikai média, emberek figyelmébe, legvéresebb provokációt, többszöri figyelmeztetés, hajó Oroszország, orosz forradalmat, forradalom győzelmét, cári család, parasztok tömegeit, keresztény Amerika, tömeggyilkos sátáni, második nagy, névtelen pénzoligarchák, olyan szerződést, globalizmus alapjait, épülő világbirodalmat, emberiség szolgálatába, elődje tette, világ dolgait, emberek tudatát, maffiaszerű médiabirodalom, láthatatlan hatalmasságok, hatvanas évek, amerikai elnök, leplet erről, módszerei ezek, pénzkibocsátáshoz kapcsolódik, rendszerváltásnak nevezett, maga nemében, hárman szeretnék, megtévesztett tömegeket, vesztükbe rohannak, média működtetői, nagyközönség számára, globális birodalomnak, emberek általánosítanak, kezébe koncentrálódott, nemzeti vagyon, megosztott világ, áldozat szerepében, zsidók 95%-ának, sötétség elűzésére, néhai Síklaki, közeledő veszélyre, lelkiismeretükre, franciaországban, világhatalomnak, világbirodalmat, összeesküvéshez, koncentrálódott, csinnadrattával, kegyetlenséggel, bankárdelegáció, realzionistnews, érinthetetlenek, nagypolitikában, általánosítanak, médiabirodalom, figyelmeztetés, elsüllyesztése, figyelmeztetni, elfogadhatónak, kommunistákkal, nagyságrendben, háttérfiguráit, mindhármójukra, figyelmeztetik, világbirodalom, felszabadítani, pénzoligarchák, németországban, magyarországon, figyelmeztette, szentpétervár, megszervezték, felajánlották, feltételekkel, franciaország, hatalmasságok, szolidaritást, láthatatlanul, megtévesztett, fellibbenteni, ellenfeleikre, sajátosságait, tetszelegnek, folytatására, nagyközönség, zötykölődtek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.